6983697388 Σιτάκης 25, Γαλάτσι giwrgos.lathiris@gmail.com
hero image
banner image


 

Συστήματα Συναγερμού 
Professional Security Systems • Γιώργος Λαθύρης • Συστήματα Ασφαλείας • Κάμερες Ασφαλείας 
• Πυρανίχνευση • Access Control • Θυροτηλεόρασεις • Κεραίες • Δίκτυα • Γαλάτσι Αττική

 

Η "Professional Security Systems," υπό τη διεύθυνση του κ. Γιώργου Λαθύρη, είναι η επιλογή σας για την προστασία κάθε χώρου, αναλαμβάνοντας μελέτες και εγκαταστάσεις ολοκληρωμένων συστημάτων συναγερμού υψηλής απόδοσης. Με έδρα το Γαλάτσι Αττικής, η εταιρεία μας κατέχει πρωταγωνιστική θέση στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, προσφέροντας ενσύρματες και ασύρματες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας.

Στόχος μας είναι η παροχή εξατομικευμένων λύσεων για την προστασία από ανεπιθύμητη εισβολή και δολιοφθορά, μέσω εξειδικευμένων μελετών και εγκαταστάσεων. Οι τεχνικοί μας, με πολυετή εμπειρία, βοηθούν στην επιλογή της κατάλληλης λύσης προστασίας, προσαρμοσμένης στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη και χώρου.

Τα συστήματα συναγερμού που παρέχουμε περιλαμβάνουν αυτόνομη έξυπνη κεντρική μονάδα ελέγχου, πληκτρολόγιο ή εφαρμογή smartphone για εύκολο χειρισμό, ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικές επαφές, ανιχνευτές κραδασμών, ανίχνευση θραύσης κρυστάλλων, σειρήνες ηχητικής και οπτικής ειδοποίησης, καθώς και συσκευή GPRS για 24ωρη ενεργοποίηση σε περίπτωση απώλειας τηλεφωνικής γραμμής.

Η εταιρεία μας διακρίνεται ως επίσημος εγκαταστάτης των κορυφαίων οίκων στον χώρο της ασφάλειας, όπως Caddx & Paradox, ενισχύοντας έτσι την αξιοπιστία και την απόδοση των συστημάτων που παρέχουμε.

Εμπιστευτείτε μας για την πλήρη προστασία του χώρου σας. Η "Professional Security Systems" είναι ο συνεργάτης που εξασφαλίζει την ασφάλεια που αξίζετε.

 

 

     
     
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: 
24ΩΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ
Το Κέντρο Λήψης Σημάτων λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και λαμβάνει τα ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης, από το σύστημα συναγερμού των ασφαλιζομένων χώρων, τα οποία αξιοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό στο τομέα της ασφάλειας.

24ΩΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 
Όταν υπάρξει παραβίαση, συνεπώς συναγερμός στο χώρο, οι χειριστές μέσω της υπηρεσίας οπτικής επιβεβαίωσης, έχουν απομακρυσμένη οπτική επαφή με τον χώρο, παράλληλα με το σήμα συναγερμού. Οι χειριστές βλέπουν ζωντανά την εικόνα και τους δίνεται η δυνατότητα να αξιολογήσουν άμεσα το περιστατικό και να πράξουν αναλόγως. Είναι με άλλα λόγια σε θέση να γνωρίζουν αν οι παραβιάσεις είναι ψευδείς π.χ. λόγω κακής χρήσης, καιρικών συνθηκών, τεχνικής βλάβης κ.α. ή αν πρόκειται για αληθινή απειλή, ένοπλη ληστεία, βανδαλισμό καθώς και τον ακριβή αριθμό δραστών, το σημείο εισόδου και τις κινήσεις τους.

ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ - ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

  • Κάθε ασυρματοφόρο όχημα περιπολεί και διέρχεται εξωτερικώς και εσωτερικώς του κάθε προστατευόμενου χώρου, ανά μη τακτά χρονικά διαστήματα, για όλες τις ημέρες του έτους ανεξαιρέτως.
  • Οι υπεύθυνοι περιπολίας είναι επιλεγμένοι και φέρουν στολή  με διακριτικά της εταιρείας security, ενώ μπορούν να επικοινωνούν ανά πάσα στιγμή με Αστυνομία, Πυροσβεστική, Πρώτες Βοήθειες, ΔΕΗ κλπ.
  • Οι υπεύθυνοι περιπολίας ελέγχουν για την ασφάλεια τυχόν ατόμων που διανυκτερεύουν εντός των εγκαταστάσεων.

 
Άμεση επέμβαση από πλήρως εξοπλισμένο ασυρματοφόρο όχημα για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Στις περιπτώσεις που υπάρξει συναγερμός σε κάποιον χώρο και κατά την οπτική επιβεβαίωση διαπιστωθεί σοβαρός λόγος επέμβασης (π.χ. διάρρηξη, φωτιά, πτώση ρεύματος κ.τ.λ.) τότε το Κέντρο Λήψης Σημάτων αναλαμβάνει να ειδοποιήσει άμεσα το όχημα περιπολίας της περιοχής για να πραγματοποιήσει επιτόπιο έλεγχο.